ENTERPRISE VALUE MANAGEMENT BASED ON THE ASSESSMENT OF ITS DYNAMICS - Давидов, О. І. (Bulletin of V. N. Karazin Kharkiv National University Economic Series, 2014)
У статті розглянуто оцінку вартості підприємства як базовий елемент у системі вартісно-орієнтованого управління на мікрорівні економіки. Обґрунтовано пріоритетне значення для цілей управління визначення динаміки вартості підприємства в контексті його життєвого циклу. Встановлено чинники формування вартості на різних стадіях життєвого циклу підприємства з позицій забезпечення вартісно-спрямованого управління. Досліджено механізм реалізації концепції управління вартістю підприємства на основі оцінки її динаміки і організації управлінського впливу на чинники і центри вартості.