ГЛОБАЛЬНА ГОСПОДАРСЬКА СИСТЕМА: НОВІ ЗАГРОЗИ ТА МОЖЛИВОСТІ - Коломієць, Г. М.; Дідорчук, І. Л. (Bulletin of V. N. Karazin Kharkiv National University Economic Series, 2019)
О глобальном финансовом кризисе мы знаем только то, что мы знаем о нем совсем немного. Пол Самуэльсон