„НАСЛЕДСТВОТО НА ДРЕВНИЯ РИМ В ИСТОРИЯТА И ПРАВОТО“: КРЪГЛА МАСА В ПАМЕТ НА ПРОФЕСОР СИМЕОН АНГЕЛОВ - Ангелов, Владимир (Дриновський збірник, 2025)
„НАСЛЕДСТВОТО НА ДРЕВНИЯ РИМ В ИСТОРИЯТА И ПРАВОТО“: КРЪГЛА МАСА В ПАМЕТ НА ПРОФЕСОР СИМЕОН АНГЕЛОВ