НОВА КНИГА ЗА ГЕОРГИ РАКОВСКИ И БЪЛГАРИТЕ ОТ БЕСАРАБИЯ И БАНАТ РЕЦЕНЗИЯ НА КН.: КАРАИВАНОВ Н. ГЕОРГИ РАКОВСКИ И БЪЛГАРИТЕ ОТ БЕСАРАБИЯ, ОДЕСА И БАНАТ. ВТОРО ПРЕРАБОТЕНО И ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ. СОФИЯ: ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА “ОГЛЕДАЛО”, 2024. 391 С. - Станчев, Михаил (Дриновський збірник, 2025)
НОВА КНИГА ЗА ГЕОРГИ РАКОВСКИ И БЪЛГАРИТЕ ОТ БЕСАРАБИЯ И БАНАТ РЕЦЕНЗИЯ НА КН.: КАРАИВАНОВ Н. ГЕОРГИ РАКОВСКИ И БЪЛГАРИТЕ ОТ БЕСАРАБИЯ, ОДЕСА И БАНАТ. ВТОРО ПРЕРАБОТЕНО И ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ. СОФИЯ: ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА “ОГЛЕДАЛО”, 2024.  391 С.