Гідна та корисна праця. Рецензія на видання: Харковската школа по историческа българистика (към 175-годишнината на една научна традиция). Библиографски указател / Съст. О. Журавльова, Н. Казански, С. Найденова, М. Станчев, С. Страшнюк. София-Харков: Изд-в - Потрашков, Сергій (Дриновський збірник, 2024)
Рецензія на видання: Харковската школа по историческа българистика (към 175-годишнината на една научна традиция). Библиографски указател / Съст. О. Журавльова, Н. Казански, С. Найденова, М. Станчев, С. Страшнюк. София-Харков: Изд-во на БАН «Проф. Марин Дринов», 2023. 195 с.