В лабиринтите на разузнаването през Античността и Средновековието“. Отзив за: Лиляна Симеонова. В полусенките на историята. Комуникации, шпионаж и отровителство през вековете. София: ИК „Изток-Запад“ и ИБЦТ – БАН, 2022, 415 с. - Делвинска, Елена (Дриновський збірник, 2024)
В лабиринтите на разузнаването през Античността и Средновековието“. Отзив за: Лиляна Симеонова. В полусенките на историята. Комуникации, шпионаж и отровителство през вековете. София: ИК „Изток-Запад“ и ИБЦТ – БАН, 2022, 415 с.