Нова монография за хабсбургско-османските войни. Рецензия за книгата: Стоянов, А. Османо-Хабсбургските войни (1500-1792 г.). София: „Сиела”, 2022. 512 c. - Веков, Манчо (Дриновський збірник, 2024)
Нова монография за хабсбургско-османските войни. Рецензия за книгата: Стоянов, А. Османо-Хабсбургските войни (1500-1792 г.).  София: „Сиела”, 2022. 512 c.