Украйна в моя житейски и научен път - Иванов, Ячко (Дриновський збірник, 2024)
Днес правейки равносметка на моя дълъг живот и път в науката с вълнение си спомням дните и годините, които имах щастието да прекарам в Украйна, да общувам и работя с много колеги.