Круглий стіл «Інфраструктура як чинник модернізації Центрально-Східної Європи у „довгому ХІХ столітті“» - Миколенко , Дмитро (Дриновський збірник, 2021)
18 червня 2021 року на історичному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в онлайн-режимі відбувся міжнародний круглий стіл «Інфраструктура як чинник модернізації Центрально-Східної Європи у „довгому ХІХ столітті“». Цей захід було організовано у межах реалізації проєкту програми Жана Моне під назвою «Інфраструктура, яка об’єднала Європу: історія, сучасний стан та погляд у майбутнє» 611665-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE спільно з Болгарською академією наук, Інститутом вивчення Центрально-Східної Європи в Києві, Центром болгаристики та балканських досліджень ім. М. Дринова Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.