Рецензія на кн.: Ручинская О. А. Культура и общество греческих городов Северного Причерноморья (VI в. до н. э. – IV в. н. э.). Харьков: Майдан, 2017, 286 с., 123 ил. - Борисов, Борис (Дриновський збірник, 2020)
Монографія канд. іст. наук, доцента Оксани А. Ручинської «Культура и общество греческих городов Северного Причерноморья (VI в. до н. э. – IV в. н. э.)» надрукована за рішенням Вченої ради історичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (протокол №9 від 20.10.2017) у видавництві «Майдан». Вона присвячена вивченню соціально-культурної історії грецьких міст Північного Причорномор’я (Хероснес, Тира, Ольвія та міста Боспору) в період їх самостійного існування, від часів заснування до перших сторіч нашої ери, коли міста розвивались в умовах римського впливу.