Напередодні: організаційний стан українського руху в Російській імперії на початку 1917 року - Наумов, Сергій Олександрович (Дриновський збірник, 2019)
У статті аналізується організаційний стан українського політичного руху (національних партій та молодіжних об’єднань) в Російській імперії напередодні Лютневої революції 1917 р. Досліджуються питання про рівень активності та взаємодії центральних і місцевих структур, а також міжпартійні відносини та роль окремих організаційних складових національного руху