Про час заснування Фульської єпархії у Криму - Могаричов, Юрій Миронович (Дриновський збірник, 2019)
Автор розглядає проблему часу заснування Фульської єпархії на території Кримського півострова. Він аргументує думку, що вона була створена у 70–90-ті роки IX століття, після того, як Візантії вдалося повністю витіснити хозарів з території Кримського півострова