На шляху до «сталінської моделі» соціалізму. Резолюція Інформбюро «Про становище в Комуністичній партії Югославії від червня 1948 р. і реакція чехословацького суспільства (За матеріалами російських архівів) - Мурашко, Галина Павлівна (Дриновський збірник, 2019)
У статті розглядається політична атмосфера в Чехословаччині в 1948–1949 рр. На основі нових матеріалів російських архівів розкривається реакція різних верств чеського суспільства, показано зусилля партапарату по реалізації резолюції.