На замітку історикам-болгаристам. Рецензія на: Палангурски М. Учредителите: Участниците в Учредителното народно събрание в Търново, 10.II–16.IV.1879: Енциклопедичен справочник. – София: Сиби, 2014. – 328 с. - Миколенко, Дмитро Валерійович (Дриновський збірник, 2019)
Нещодавно з-під пера відомого болгарського історика, професора Великотирновського університету імені Святих Кирила і Методія Мілко Палангурського вийшла черговапраця, цього разу науково-довідкового характеру – енциклопедичне видання. У надрукованій книзі представлено біографії політиків та громадських, церковних і культурних діячів Болгарії, які 1879 року були обрані депутатами Установчих народних зборів (УНЗ) – інституції, котра забезпечила основи конституційного устрою країни й визначила її майбутній політичний розвиток на багато років уперед.