XII конгрес SIEF - Микитенко, Оксана Олегівна (Дриновський збірник, 2019)
21–25 червня 2015 р. у Загребі (Хорватія) відбувся ХІІ Конгрес Міжнародного товариства етнологів і фольклористів (SIEF). Проходив конгрес на базі факультету гуманітарних та суспільних наук Загребського університету (Хорватія). Безпосередню участь в організації та проведенні наукового заходу взяли співробітники Відділення етнології та культурної антропології університету, а також Інституту етнології і фольклористики Хорватської академії наук і мистецтв.