Сучасна мовна ситуація в Болгарії: між яскравими перспек- тивами та песимістичними прогнозами. Огляд наукової, навчально-методичної літератури та суспільно-політичної преси - Стоянова, Е. (Дриновський збірник, 1970)
Сучасна мовна