Начало на търговско-икономическите връзки и отношения между България и Украйна (в условията на преход към демократично-пазарно стопан- ство). 13 декември 1991 – началото на 1993 г. - Саздов, Д. (Дриновський збірник, 1970)
Украйна (в условията на преход към демократично-пазарно