Рецензія на книгу: България, Балканите и Русия. XVIII–XXI век: Българо-руски научни дискуссии. Институт за исторически изследвания на БАН; Българо-руска комиссия на историците. София, 2011. 404 с. - Самойленко, Н. І. (Дриновський збірник)
e