Народні традиції у європейському просторі: 15-та Європейська міжнародна наукова конференція з народної культури IOV в Ризі - Вахніна, Лариса; Олійник, Марина (Дриновський збірник, 2024)
Народні традиції у європейському просторі: 15-та Європейська міжнародна наукова конференція з народної культури IOV в Ризі