Рецензия на сборника „На полза роду – сборник в чест на доц. д-р Запрянова“. Под редакцията на проф. д.и.н. М. Веков и проф. д-р Й. Гешева. София: Рекламно-издателска къща дио мира, 2022. 328 с. - Стоянов, Александър (Дриновський збірник, 2024)
Рецензия на сборника „На полза роду – сборник в чест на доц. д-р Запрянова“. Под редакцията на проф. д.и.н. М. Веков и проф. д-р Й. Гешева. София: Рекламно-издателска къща дио мира, 2022. 328 с.