Міжнародна наукова конференція «Драгоманівські студії» - Микитенко, Оксана (Дриновський збірник, 2020)
16 жовтня 2019 р. у Софії (Болгарія) відбулася Чотирнадцята міжнародна наукова конференція «Драгоманівські студії». Організатором конференції, яка є помітним явищем як у житті української громади Болгарії, так і серед наукової та викладацької спільноти обох країн, виступили Інститут етнології і фольклористики з Етнографічним музеєм БАН, у залі якого проходила конференція, Софійський університет ім. Св. Климента Охридського, Українська недільна школа та Фундація «Мати-Україна», а також Посольство України в Республіці Болгарія. Оргкомітет конференції представляли А. Якімова (голова) – Фундація «Мати-Україна», П. Христов, директор ІЕФЕМ БАН, А. Тертична, радник Посольства України в Болгарії. Офіційні мови конференції – болгарська і українська.