Рецензія на: Грищенко Ю. Болгари в Україні 1920-х–1930-х рр.: між національними проектами влади й реаліями життя. Київ, Інститут історії України НАН України, 2018. 269 с. - Турков, Володимир (Дриновський збірник, 2019)
Грищенко Ю.