Конструиране на идентичността в контекста на паневропейска мобилност (украинците в България и българите в Украйна) - Христов, Петко (Дриновський збірник, 2019)
У статті представлено попередні результати дослідницького проекту між Інститутом етнології і фольклористики з Етнографічним музеєм БАН та Інститутом мистецтвознавства, фольклористики та етнології при НАН України. В контексті пан-європейської мобільності дві групи (із Софії та Києва) досліджують культурні характеристики діаспор у двох країнах і державну політику у цьому питанні.