Сучасні українсько-російські відносини у форматі інтеграційних планів Російської Федерації - Троян, Сергій Станіславович (Дриновський збірник, 2019)
У статті досліджено специфіку сучасних інтеграційних процесів на пострадянському просторі. Вказано на особливу роль Росії у його підпорядкуванні своєму домінуючому впливу. Відзначені особливості реалій і перспектив України у контексті європейських і євразійських інтеграційних векторів.