Одеське болгарське настоятельство між консерватизмом і лібералізмом: проблема визначення характеру діяльності організації (друга по- ловина 1850-х – 1860-ті роки) - Свириденко, В. (Дриновський збірник)
Одеське болгарське настоятельство