Палеоботанічні дані за відбитками на кераміці Верхносалтівського селища - Пашкевич, Г. О.; Колода, В. В.; Горбаненко, С. А. (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2016)
Палеоботанічні дані за відбитками на кераміці Верхносалтівського селища