Средневековые изделия финно-угорского типа из восточного Крыма - Майко, В. В.; Гаврилов, А. В. (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 1970)
Ключові слова: Східний Крим, X—XIII ст., підвіски-амулети, язичництво, фінно-угри.Key words: East Crimea, X—XIII century, pendants-amulets, paganism, Finno-Ugrian.