Андрій Геннадійович Чередниченко (1972-2019) - Литовченко, Сергей (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2019)
На згадку про Чередниченко Андрія Геннадійовича. 15 січня 2019 року в будинку своїх батьків у Коктебелі на 46 році життя раптово помер Андрій Геннадійович Чередниченко, кандидат філософських наук, історик, лінгвіст, учитель і викладач.