XI Всеукраїнська наукова конференція «Проблеми історії та археології України» - Скирда, Валерий; Шрамко, Ирина; Колода, Владимир (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2019)
Огляд доповідей, які були прочитані на XI Всеукраїнській науковій конференції «Проблеми історії та археології України»