Візантійський складник VIII Дриновських читань (Харків, 29–31 березня 2016 р.) - Домановський, Андрій Миколайович (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2018)
Продовжуючи усталену традицію, 29–31 березня 2016 р. у межах роботи Міжнародної наукової конференції VIII Дриновські читання (До 100-річчя від дня народження професора С. І. Сідельнікова та 10-річчя Центра болгаристики та балканських досліджень імені Марина Дринова) було представлено доповіді з візантинознавчої тематики. Переважно їх було зосереджено на секції ІІ «Візантія, Болгарія та Русь на роздоріжжях середньовічної історії», що працювала 30 березня 2016 р. у Центрі українських студій імені Д. І. Багалія.