Об одном комплексе погребений Нетайловского могильника - Жиронкина, О. Ю.; Крыганов, А. В.; Цитковская, Ю. И. (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2016)
Zhironkina O. Y., Kryganov A. V., Tsytkovskaya Y. I. Work at Netaylovsky Burial ground