До питання про хронологічні особливості керамічного матеріалу з роменсько-літописної Лтави - Мироненко, К. М. (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2016)
До питання про хронологічні особливості керамічного матеріалу з роменсько-літописної Лтави