Звернення до громадськості Харкова учасників V Міжнародної наукової конференції ХОІАТ - V Міжнародної наукової конференції ХОІАТУчасники (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2016)
Звернення до громадськості Харкова учасників V Міжнародної наукової конференції ХОІАТ