Шрамко Борис Андрійович (17 січня 1921 – 8 липня 2012) - редколегія часопису "Старожитності"Члени Харківського іс (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2016)
Шрамко Борис Андрійович (17 січня 1921 – 8 липня 2012)