Рецензія - Гордієнко, Д. С. (Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник, 2016)
Рецензія на книгу: Сходознавство і візантологія в Україні в іменах: біобібліогр. слов. / упоряд.: Е.Г. Циганкова, Ю.М. Кочубей, О.Д. Василюк; редкол.: Матвєєва Л.В. (голов. ред.) [та ін.]. – К.: Інститут сходознавства ім. А.Ю. Кримського НАНУ, 2011. – 260 с.