Пангерманский союз и польский вопрос в 1891–1907 годах (к постановке проблемы) - Белая, Е. (Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 2015)
Стаття висвітлює вплив діяльності Пангерманського союзу у Німецькій імперії на політику стосовно польського населення імперії. Виділені основні напрями пангерманської діяльності відносно польського питання. Автором було проаналізовано вплив пангерманської пропаганди на громадську думку та на хід прийняття відповідних законодавчих ініціатив.