Гостиница«Интернационал»-«Харьков» – крупнейший отель Советской Украины (к75-летию) - Проценко, М. (Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 2015)
Стаття присвячена  історії  найбільшого  готелю  Радянської  України– готелю«Інтернаціонал»-«Харків», який нещодавно відзначив своє 75-річчя. У короткий, але надзвичайно ємний подіями, столичний період  історії  міста  були  задумані  і  в  значній  мірі  здійснені грандіозні  будівництва,  які  повинні  були  символізувати  пафос нової епохи, його незаперечні переваги над старим світом. Серед таких будівель чільне місце займає і готель«Інтренаціонал».