Засади двостороннього культурного співробітництва України та Польщі на сучасному етапі - Пачос, Ю. (Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 1970)
В  статті  визначені  основні засади  культурного  співробітництва  України  та  Польщі  на  сучасному етапі на основі аналізу договірно-правої бази двосторонніх відносин.