Повсякденність українських дипломатичних представництв періоду Директорії УНР (1919 – 1921 рр.) - Ластовець, Наталія Олександрівна (Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 2017)
Стаття присвячена впливу повсякденності на діяльність закордонних представництв УНР періоду Директорії. Досліджений вплив побуту, житлових умов та структури представництва на ефективність праці українського дипломата початку ХХ століття.