Засоби персональної ідентифікації військовослужбовців країн- учасниць Першої світової війни (1914 – 1918 рр.) - Скопненко, Богдан Олександрович (Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 2019)
У статті розглянуто історію застосування засобів безпосередньо призначених для встановлення осіб померлих, або ж тяжкопоранених солдат, які використовувались у збройних силах країн учасниць Першої світової війни. Досліджено особливості використання та еволюції засобів персональної ідентифікації військовослужбовців у арміях Антанти та Троїстого союзу з 1914 по 1918 рр.